26
MAR
2018

„Mister X“ – frizerski salon

Projekat renoviranja i korekcije po Feng Shui & Space Clearing sistemu Sandre Drinčić – međunarodnog stručnjaka i predavača. Projekat je objavljen na sajtu nemačkog Qi Mag Feng Shui & Geobiology Instituta, kao njen najlepši rad za 2012. godinu (link ka sajtu nemačkog Instituta).

Nakon mnogo godina praktičnog rada svuda po svetu, te i zadnjih par godina aktivnog rada na teritoriji Srbije, ovakav prijem vlasnika i kompletnog tima zaposlenih Feng Institut nikada do tada nije imao.
Savršenstvo pozitivne energije, mnogo ljubaznosti, iskrenih emocija i tone smeha od strane ekipe salona “Mister X”, dalo je fenomenalne rezultate uzajamne saradnje. Pravi rezultati će se tek prikazati, kada se sva energija, nakon usluge Space Clearing, pročisti.

Nakon pet godina poslovanja na ovoj lokaciji i promene logo dizajna, vlasnik je odlučio da na pravi način osveži i renovira ovaj prostor. Kompletan Feng Shui projekat ispoštovan je do najsitnijih detalja. Slike prikazuju sklad i harmoniju prostora a mušterije su oduševljene.
Sreća je radost koju doživljavaju ljudi koji neumorno unapređuju i usavršavaju umetnost njihovog poslovanja i prostora u kojem rade. Zato će ovaj salon i njen vlasnik uvek da je imaju.