04
JUN
2022

FK “Crvena Zvezda”

Tajna kaže ovako:
,I kada se ne nadaš nagradu dobijaš jer svojim dobrim delima velike puteve sebi otvaraš’.

Dobrih dela imam uvek. Tako živim. Prikazanih velikih referenci imam malo  jer klijenti kažu da  ,NE VOLE’ da neko zna i vidi?! Postoje oni koji su posebni od kada postoje, oni su posebni i dan danas. Ni jednog momenta problem nije bio da se objavi moj rad na stadionu , Rajko Mitić’ u rekonstrukciji i renoviranju službenih prostorija  FK , Crvena Zvezda’ koju koristi uprava. Naklon za to!

 U svet fudbala ušla sam kao devojka, neplanski, sudbinski. Prošla sam srpsku, špansku, grčku i bundes ligu. Naučila sam kako izgledaju psihološki profili sportista fudbalera. Kako treneri razmišljaju i da li dobro tim pripremaju. Učestvovala sam  u transferima i ugovorima supruga, sve do predposlednjeg.  Bavila se i doradom Diplomskog za licencu.

Ni jednom fudbaleru nije lako, prvenstveno u tome da prevaziđe sam sebe;  treneru da postavi tim da diše kao jedan a upravi, da se stalno pita da li je ovu sezonu planski dobro organizovala. Svi oni uvek imaju jedan cilj, a to je pobeda.

Nikada nisam navijala ni za jedan klub, uvek samo za supruga kada je bio na terenu. Ni danas ne navijam ni za jedan. Imam mnogo prijatelja u raznim klubovima ali i ozbiljnih klijenata kroz čiju karijeru sam prisutna u kontinuitetu.

Kada su me zaposleni pozvali i rekli  da je stigao mail upita iz FK , Crvena Zvezda’ koji je hitan za odgovor: ,…Namera je da se to završi do naše utakmice sa FC Milan koja se igra 18.02.2021. godine u Beogradu na našem stadionu…’

Ni trenutak nisam razmišljala za izlazak na teren.
Uslov mi je bio samo jedan: da vidim sa kim treba da sarađujem.
Uzalud bilo koji projekat ako nemam iskrenost ispred sebe, ljudskost i visoko stanje svesti.
Odluka je doneta, radim projekat ali moraju da ispoštuju sve zahteve iza kojih stojim da bi imali realizaciju željenog.

Projekat je podrazumevao rušenje dela zidova, reorganizaciju prostora, otvaranje novih i zatvaranje starih vrata, drugačiju prolaznost i komunikaciju među kancelarijama u odnosu na zatečeno stanje a sve radi poboljšanja poslovanja, otvaranja novih mogućnosti i realizacije ciljeva.

Unutrašnji dizajn rukovodi snagom njegovih korisnika. Urađen je na osnovu proračuna al ii fenomenalnih predloga rukovodioca. Rasveta čini da raspoloženje ne jenjava. Svaki logo fudbalskog kluba koji je postavljen u prostoru,  ima pozadinsku svetleću rasvetu. Stepenice svoj novi obasjavajući sjaj. Kažu: ,Sada neka posebna nebeska zvezda svojim sjajem obasjava i unutrašnjost ovog objekta.’ 

Tajne postoje da se ne bi otkrivale. Svaki projekat vizuelno stoji  ,zaključan’ i nevidljiv za javnost.  Jer to je moja poslovna tajna. Ali ono što mogu reći jeste da sam svaki deo prostora studiozno analizirala na osnovu psihološkog profila njegovog korisnika i potrudila se da dobijem i više od maksimuma.

Njihovi rezultati govore da li je sve ispoštovano po mom projektu….