26
MAR
2018

Salon lepote „La Reina“ – Zemun

Feng Shui Business projekat

Kvadratura: 48 kvm

Poslovni prostor čija je delatnost ulepšavanja žene treba da bude mesto koje će stvoriti osmeh na njihovim licima.

Feng Shui Business projekat ovog salona je podrazumevao kompletan profesionalni rad stručnjaka zarad dobre energije poslovanja i velikog zadovoljstva klijenata. Projekat rekonstrukcije, renoviranja i uredjenja poslovnog prostora počinje dobrom dijagnostikom zatečenog energetskog stanja preuzetog od prethodnih vlasnika. Ključ uspešnog poslovanja novog vlasnika jeste u tom delu analize kao i u profesionalnom Space Clearing sistemu rada na prostoru. Najteži deo jeste brisanje memorije prethodnih vlasnika i njihovog poslovanja u prostoru u kom se obavlja ista delatnost poslednjih 20 godina. Energiju novog vlasnika i energiju svih zaposlenih treba uskladiti sa poslovnim prostorom. Dijagnostika zatečenog stanja, Feng Shui projekat rekonstrukcije (na osnovu svih potrebnih proračuna), praćenje radova sa izvodjačima, Space Clearing – pročišćenje prostora, odredjivanje datuma početka rada, te i ceremonija otvaranja – predstavlja kompletan profesionalni sistem rada Feng Shui & Space Clearing stručnjaka.

Nakon energetskog rada na objektu, kao i brisanja stare i pokretanja nove energije poslovanja, odluka vlasnice da se salon zove “La Reina”, što na španskom znači “kraljica”, u potpunosti je ispunilo jednu od bitnih stavki Feng Shui Business pravila.

Tajna kaže da logo nosi 50% poslovanja, ukoliko je isti kreiran u skladu sa osnovnom delatnošću firme. Logo salona “La Reina” prati njegov naziv i delatnost poslovanja.

Igra svetla u enterijeru, u večernjim satima, unosi potrebnu yang energiju prostoru koji je tokom dugog vremenskog perioda energetski bio zapušten. Svetlo, osim održavanja energetskog nivoa poslovnog prostora, predstavlja i raspoloženje korisnika.

Mogućnosti vlasnika, njegove želje i ciljevi, kao i sposobnost zaposlenih i njihova ambicioznost predstavljaju sastavni deo business projekta poslovanja u jednom prostoru.

Uskladjivanje energetskog toka u poslovnom prostoru koji raspolaže sa dva sprata je bila najbitnija stavka koja treba da se obavi, jer energetski tok u poslovnom prostoru predstavlja nove mogućnosti vlasnika, dovoljno klijenata i tok novca.

Ovaj salon lepote predstavlja pozitivnu energetsku oazu poslovanja i veliko zadovoljstvo klijenata osećajem ispunjenosti svih čula.