26
MAR
2018

„Pub 23“

Nekadašnja stara gradska nekretnina, koja se nalazi na ‘mini-skveru’ susreta tri ulice, pretvorena je u poslovni objekat “Pub 23”, koji je postao mesto očaravajućeg ambijenta i prijatne atmosfere.

Metafizičke tajne u ugostiteljstvu, osim po pitanju uređenja prostora, koriste se i za stvaranje određene vrste prosperitetne energije.

Svaki pub – da bi posedovao energiju kojom privlači i transformiše čak i slučajne posetioce u svoje stalne goste, te i time stvara dugogodišnje uspešno poslovanje – mora da ima svoju ‘priču’ od samog početka. Kada je “Pub 23” u pitanju, vlasnici zadržavaju tajnu njegovog imena kojom su i krenuli u dogovore oko zajedničkog poslovanja. Adresa i broj, pod kojima se nalazi ovaj objekat, pokazuju početak novog uspešnog poslovnog puta, te i velike kreativnosti i jakih ličnosti (kako vlasnika, tako i posetilaca).

Enterijer “Pub-a 23” je izrazito specifičan. Samim ulaskom, dobrodošlicu čini veliki šank, koji se proteže tako da usmerava goste u donji deo prostora, gde energija i treba da ide. Energetski tok u poslovnom prostoru predstavlja tok energije novca. Kada je enterijer ‘pametno’ uređen – tada akumulacija finansija ne predstavlja problem.

Toaleti su posebnom konstrukcijom skriveni od pogleda, što je veoma bitno za Feng Shui uređenje. Enterijer, koji predstavlja kombinaciju drvo/cigla, upotpunjen je ambijentom boje smaragda i zavesama bordo boje. Specifična rasveta upotpunjuje atmosferu ovakvog poslovnog objekta i neutrališe loše pozicije greda, koje su neizbežne u uređenju jednog pub-a. Postavka mape sveta nije slučajnost, kao ni mnoge druge sitnice uobičajene za pogled jednog posmatrača.

“Pub 23” je mesto sjajne energije i udobnosti, sa baštom koja u jutarnjim časovima, na ‘mini-skveru’ kafu čini romantičnom. “Pub 23” na pravi način prikazuje kako Feng Shui projekat stvara bazu uspešnog poslovanja.