16
OCT
2018

Penthouse – Čačak

Od prvobitne ideje pre početka izgradnje, do konačne realizacije porodične oaze na poslednjem spratu zgrade u Čačku, najvažnije je bilo da se ispoštuju sva pravila ,zdravog’ stanovanja, da se stvori porodična toplina u elegantnom ambijentu…a nastao je  luksuz na sveden način.

Ovaj penthouse dobio je neverovatan pogled ka gradu i stvorio komunikaciju sa okruženjem, preko terase velike kvadrature. Njeno uređenje predstavljalo je posebanu draž jer su vlasnici imali u vidu da ona treba da bude najlepše mesto odmora i opuštanja u toku čitave godine (zatvoreni paneli u toku zimskog perioda). Terasa povezuje kompletan stan preko dva ulaza. Jedan ulaz je komunikacija sa yang delom stana (dnevni boravak, trpezarija, i kuhinja). Taj deo terase ima veliki trpezarijski sto. Drugi ulaz je komunikacija sa yin delom stana (kompletan spavaći blok ), Ovaj deo terase ima  veliku ugaonu garnituru, lcd monitor i ljuljaška stolicu.

Izuzetan izbor elemenata uređenja, sveden deko dizajn zidova, skladna rasveta, parcijalno postavljene podne prostirke, stvorili su topao dodir elegancije.

Ulaskom u ovaj prostor, osoba postaje neplanirano mirna, relaksirana i bez želje da ga napusti.