26
MAR
2018

Kuća – Golf naselje

Po proračunima i kompasnim koordinatama, na 250 metara od samog srca Beograda se nalazi ova prelepa privatna vila.
Osnovna Landscape pravila Feng Shui-ja su ispoštovana kada je u pitanju pozicija ove kuće, što je redak slučaj. Smeštena tako da se brdo nalazi u pozadini a otvoren prostor sa velikom vodom ispred, ista omogućava ukućanima sve blagodeti okruženja i pozitivne energije.

Iz nedovoljno edukovanosti usklađivanja sa okolinom i prostorom u kojem žive, ukućani su poželeli usluge Feng Shui Instituta.
Space Clearing je energetski bio vrlo zanimljiv. Ova lokacija je, od pamtiveka, bila popularna. Zemljište i zidovi imaju odličnu memoriju prethodnika, koja je trebala da se pročisti.

Energetska unutrašnjost nekretnine ima svoju specifičnost. Način života je iznad količine novca. Stil i prefinjen ukus se ne može kupiti novcem. U ovoj nekretnini je vlasnica svojim stečenim stilom i urođenom prefinjenošću unela prelepu energiju u svaki milimetar ovog prostora. Ta energija se oseti čim se kroči u vilu. Za ovu nekretninu može sigurno da se tvrdi da ima svoje srce. Aktiviranje srca doma ovde nije bilo potrebno.