26
MAR
2018

Akademija lepih umetnosti „Todoris“

Akademija lepih umetnosti (ALU) osnovana je 1997. godine, kao prvi privatni fakultet umetnosti na prostoru bivše SFRJ. Na ALU se izvode studije iz oblasti dramskih, likovnih, primenjenih umetnosti i dizajna, muzike i izvođačke umetnosti, kao i menadžmenta u umetnosti, masovnih medija i novinarstva.

Akademija usavršava umetnike koji oblikuju budućnost; takođe, promoviše stvaranje mentaliteta koji kreira ideje, strategije, iskustva, prostore i usluge.
U skladu sa tim, uprava je došla na ideju da bi Feng Shui projekat zgrade akademije mogao da bude od velike koristi za napredak studenata, ali i poslovanja akademije.

Polaznici “Feng Shui Business” kursa Feng Shui Instituta su sa oduševljenjem prihvatili da rade na ovom prostoru od 4000 kvm (kvadratnih metara). Svi sastanci, dogovori, razmatranje terena, projektovanje, pomeranje, premeštanje, pročišćavanje – sve se to radilo sa velikim zadovoljstvom i osmehom.
Hodnici (cirkulacija, tok Qi energije kroz prostor) su ukrašeni studentskim radovima, na svim spratovima. Svim zaposlenima su dodeljene kancelarije koje su, ponaosob i na osnovu proračuna, najbolje za njih same. Naziv ustanove je promenjen u ALU “Todoris”.