Besplatan e-buklet

Medjunarodni stručnjak i predavač Sandra Drinčić Vam poklanja e-buklet “Feng Shui secrets”.

Kliknite levim dugmetom miša na sliku-link da biste pregledali e-buklet u PDF formatu, ili kliknite desnim dugmetom miša da biste isti trajno sačuvali u Vašem kompjuteru.

 

 

 

Tajne Feng Shui nauke – Sandra Drinčić

Bez obzira na želje koje svako od vas u sebi nosi, za uspešan i srećan život potrebno je primeniti i određene tajne koje će vam poboljšati i unaprediti mnoge aspekte života.

 

 

 

 

 

Tao tajne svakodnevnog života – Sandra Drinčić

Još u davna vremena, ljudi su proučavali prirodu da bi dali smisao svemiru. Pravi Feng Shui razvijen je na jedinstvenom duhovnom shvatanju sveta, okruženja i okoline. Zajedno sa sudbinom i srećom,Feng Shui ima gotovo sveobuhvatan uticaj na tok ljudskih života.

 

 

 

 

 

 

Vodič za uspešno postavljanje ciljeva – Strahinja Trifunović

Odvojte vreme za sebe i sami sa sobom porazgovarjate kako bi znali šta je tačno što želite u životu, kakav život želite. Slobodno maštajte, otvorite svoj um i idealizujte. Budite iskreni sami sa sobom. Zamislite Vaš život kako bi izgledao kada bi sve bilo moguće i ne bi bilo nikakvih ograničenja.

 

 

 

 

 

Finansijski Feng Shui – Sandra Drinčić

Ni jedna osoba ne može da dostigne željenu tačku razvoja ili ličnog cilja vezanog za realizaciju odredjenih ideja, ako nema dovoljno novca. Niko neće odbiti savete kako da poradi na energiji novca u svom domu, da bi povećao i taj aspekt života.

 

 

 

 

 

 

 

Feng Shui Secrets

 

 

 

 

 

Copyright © Feng Shui Institut Sandra Drinčić

Reprodukovanje svih pisanih i ilustrovanih materijala, njihova on – line primena, kao i druga upotreba (CV,DVD), prodaja, objava, dozvoljena je samo uz pisanu saglasnost osnivača Feng Shui Instituta.

Ove buklete nije dozvoljeno distribuirati. Dozvoljena je samo lična upotreba istog, u edukativne sfrhe. Zahvaljujemo vam se na razumevanju.

.